изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:28 EET
ЕНЧО ПЛАМЕНОВ ДЕТРОНИРА ШАМПИОН    
СпортЛесен жребий изтеглиха състезателите от боксов-клуб Добруджа на стартиралия вчера първи кръг на републиканското отборно първенство в Габрово за юноши старша възраст. В шампионата участват 135 боксьори от 30 клуба.

Лесен жребий изтеглиха състезателите от боксов-клуб Добруджа на стартиралия вчера първи кръг на републиканското отборно първенство в Габрово за юноши старша възраст. В шампионата участват 135 боксьори от 30 клуба.
Треньорът на добричкия тим Михаил Георгиев сподели, че жребият е благоприятен за неговите възпитаници и това ще се окаже положително за представянето им. По програма вчера на ринга излязоха петима добруджанци. Пръв ръкавици кръстоса Енчо Пламенов, който в категория до 51 кг постигна изразителна победа по точки над шампиона в турнира за Купата на България Кънчо Величков от Лом. От представителя на домакините от клуб Чардафон загуби Атанас Станков, който боксира в кат. до 54 кг. За място в следващия кръг на първенството Георги Недков спори късно вчера в кат. до 64 кг с Демиров от Дианосополис Ямбол. След приключване на редакционното ни време се проведоха останалите двубои от шампионата. В надпреварата до 69 кг Димитър Атанасов имаше за съперник Петров от Спартак Плевен, а Галин Владимиров трябваше да търси победата срещу представителя на ЦСКА - Атанасов.  
За полуфиналите вече се е класирал Тодор Димитров, който в кат +91 кг ще се изправи срещу боксьор от клуб Кико София. НДТ

 

 


Сходни връзки

ЕНЧО ПЛАМЕНОВ ДЕТРОНИРА ШАМПИОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди