изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:12 EET
РЕКЛАМНИ БРОШУРИ ПРЕДСТАВЯТ ЗООПАРКА В ДОБРИЧ    
ОбществоИзработени са рекламни брошури, които представят Центъра за защита на природата и животните в Добрич, научи НДТ от неговата шефка Севдалина Венкова.

Брошури са раздадени и на туристическите борси в София и Варна. Върху листовките фигурират снимки на животните. Брошурите приканват желаещите да посетят единствения за България и Балканския полуостров Център за защита на природата и животните, който е неповторимо съчетание на парк и зоопарк. Разположен е на площ от 16 хектара, където са красивите дървени домове на животните. В зоопарка можете да се запознаете отблизо със закачливите камерунски козлета, да яздите пони и да направите дълга разходка с лами. Да се любувате на багрите на фазаните и пауните, да чуете пронизителния вик на токачките и да се забавлявате с игрите на папагалите. Посочени са още адресът на зоопарка и неговият уеб сайт.
В същото време в момента все още се дообработва и друга брошура, озаглавена "Вашето осиновено животно в зоопарк Добрич". В нея ще бъдат посочени годишните такси за осиновяване на отделните видове животни. Най-скъпи са конят на Пржевалски и бизонът.
 


Сходни връзки

РЕКЛАМНИ БРОШУРИ ПРЕДСТАВЯТ ЗООПАРКА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди