изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:52 EEST
Дженифър Лопез се съблече за да докаже, че не е бременна    
ЛюбопитноДженифър Лопез тотално разби слуховете, че е бременна след като на концерт в Ню Йорк се появи с късо потниче, откриващо плоския й корем, съобщи Tialoto.bg.


Когато водещият на шоуто я попита дали има планове за дете, защото, ако се съди по плоския й корем, тя не е бременна, певицата отговори лаконично “Ако съдим по клюките, била съм бременна поне 17 пъти”. На въпроса върви ли брака й с Марк Антъни, отговора е бил повече от категоричен: “ Всичко е наред” .

Певицата наскоро отмени концертите си в Европа с обяснението, че е болна. Въпреки това тръгнаха слухове, че тя е бременна.

Известната двойка на скоро си купи красива къща в квартал Бел Еър в Лос Анджелис за сумата от 5,3 милиона евро, в тоскански стил. Бъдещите им деца ще се чувстват удобно в петте стаи, всяка с баня и толетна, басейн и 24-часова охрана. Освен това, семейстовото има жилища в Маями и Ню Йорк.

Дженифър в момента разбива класациите с новия си албум "Rebirth", като първият сингъл от него "Get Right" окупира първите позиции в целия свят.


http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Дженифър Лопез се съблече за да докаже, че не е бременна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди