изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:42 EEST
МЕЖДУНАРОДЕН УЕБ ФЕСТИВАЛ АЛБЕНА 2005    
Туризъм

 УЧАСТВАЙТЕ ЗА...

1. Да спечелите

Наградата на Международния Уеб Фестивал Албена е знак за високо професионално качество, креативност и феър плей за



екипите и отделните им членове, които стоят зад спечелилите сайтове. Всеки участник има шанс да бъде награден, независимо дали е голяма компания или малка фирма, само с няколко служители.

2. Да докажете вашите качества... и привлечете нови клиенти

Международният Уеб Фестивал Албена утвърждава вашата професионална работа и дава на настоящите и бъдещите ви клиенти нужното им доказателство да инвестират във вашите услуги. Покажете на клиентите, конкурентите и потребителите, колко добри са нещата, които правите.

3. Да станете още “по-известни”

Таксите за участие се равняват на публичността, която ще получите, дори само при участие в Международния Уеб Фестивал Албена 2005. Информация за вас и вашите сайтове ще бъде публикувана в каталога на фестивала, който ще получат над 1000 участници и гости на събитието; ще ви рекламираме в Уеб сайта на фестивала и чрез многобройни публикации в международни, национални, местни и специализирани медии, както и вътршни за събитието комуникации и маркетингови материали.

4. Да наградите вашия екип по необичаен начин

Участието в Международния Уеб Фестивал Албена 2005 е необичаен и ценово ефективен начин да покажете на своя екип, че смятате неговата работа достойна за награда и да го насърчите да дава най-доброто за компанията ви.

5. Да създадете безценни контакти

Участието в Международния Уеб Фестивал Албена 2005 ви дава възможността да срещнете колеги, бизнес партньори, потенциални клиенти, известни Уеб професионалисти, представители на медиите, родни и международни светила и знаменитости. Вие можете да установите безценни контакти сред професионалните Уеб среди в България и света.

6. Да продължавате да се развивате

Уеб бизнесът се развива много бързо и затова вие трябва непрекъснато трябва да подобрявате качеството на своята работа и професионалните си стандарти. Продължавайте да развивате направените от вас сайтове и всяка година ще имате шанс да получите висока оценка на вашата работа от Международния Уеб Фестивал Албена.

На 1 април 2005 година ще бъде активен новият сайт на Уеб фестивала, който в момента се разработва от BSH

 http://www.bwa.bg
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДЕН УЕБ ФЕСТИВАЛ АЛБЕНА 2005 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди