изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:59 EEST
Молят Балъков да вземе 34% от Етър    
СпортСофия. Търновският кмет д-р Румен Рашев лобира пред Красимир Балъков за спасяването на Етър и футбола в старата столица, пише в. “24 часа”.

Срещата между двамата ще е след 25 март, когато героят от САЩ'94 ще се върне за няколко дни в родния си град, както съобщи онзи ден местният в. „Борба". "Чухме се по телефона и говорихме какво може да се направи за клуба. Балъков винаги се е интересувал от съдбата и състоянието на "Етър" и е споделял, че отборът трябва да си върне старата слава. Ако Краси много иска да помогне на Етър, ще му прехвърлим дяловете на общината в дружеството", каза градоначалникът Рашев.
Всъщност обаче общината няма никакви дялове в частния клуб Етър 1924, създаден преди 2 г. от друг от героите от САЩ Цанко Цветанов и още 3-ма акционери. В четвъртък общинският съвет във Велико Търново гласува да влезе в съдружие с Етър-1924 и да получи 34% от акциите на дружеството. Решението на общинарите ще стане факт, ако бъде одобрено от общо събрание на клуба. Такова обаче не е насрочвано.
Интерес за 30% от акците засега е депозирала само местната пивоварна "Болярка". "Общината ще финансира със 110 хил. лв. ежегодно отбора, за да остане той във „В" футболна група", каза търновският кмет Рашев. Самият Балъков, който е помощник-треньор на елитния германски „Щутгарт", не бе открит за коментар вчера. Според негови близки обаче Краси има интерес към стария Етър, който в момента развива само детско-юношески футбол, а не към Етър 1924. Освен това бившият капитан на държавния ни тим нямало да се съгласи на 34% от акциите, а ще поиска контролния пакет. Балъков се притеснявал, че името и парите му ще бъдат използвани за политически цели. http://www.focus-sport.net
 


Сходни връзки

Молят Балъков да вземе 34% от Етър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди