изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:02 EET
Литекс победи Левски на Герена с 1:0, "сините" изостават на 3 точки от ЦСКА    
Спорт Литекс победи Левски с 1:0 насред стадион "Георги Аспарухов". Гола вкара бразилецът Сандриньо (на снимката) в 14-ата минута на мача.

Той засече с глава центриране от пряк свободен удар на Еуген Трика и прати топката в мрежата на Димитър Иванков. Левски игра безобразно слабо и на практика не стигна до чисто голово положение през 90-те минути на срещата. След края на мача феновете на стадион "Георги Аспарухов" освиркаха мощно играчите и ги замеряха със снежни топки. Чуха се и скандирания "Оставка". В същото време публиката на Левски изпрати с аплодисменти играчите на Литекс, които бяха подкрепяни от 500 души агитка на Герена. "Сините" вече изостават на три точки от лидера ЦСКА в класирането на "А" група - 45 срещу 48.

София. “Радвам се, че бихме Левски на “Герена”, заяви след мача капитанът на Литекс Росен Кирилов. - Доволен съм, че отборът ни успя да покаже пълния си потенциал. Щастлив съм, че за първи път в историята на Литекс, ние се поздравихме с победа над Левски на неговия стадион. Мога да кажа, че победихме най-добрия отбор в България”.

София. Треньорът на Литекс Ицхак Шум заяви след победата над Левски с 1:0, че след 3-4 мача отборът ще покаже още по-добра игра. “Мачът с Левски е голямо дерби и са радвам, че успяхме да победим. Играхме добре и правилно, с което максимално затруднихме противника. Футболистите ми направиха голям мач, а на терена се водеше истинска битка. Играчите ми затваряха добре зоните си и така много ограничихме изявите на противника. Играхме на контраатака, а това ни позволи за създадем още няколко добри положения, в които можехме да вкараме още поне един гол. За мен важното е, че спечелихме мача и взехме три точки. Аз искам моят тим да играе футбол. Вярвам, че след още няколко мача, това ще се види на терена”, допълни израелският специалист.

София. Афектирани след загубата на Левски от Литекс с 0:1 на стадион “Георги Аспарухов”, привържениците на “сините” поискаха оставки в ръководството на клуба. Част от феновете се съмняват в редовността на срещата и скандираха: “Кой продаде мача”. Някои от привържениците искат оставката на старши треньора на "сините" Станимир Стоилов, тъй като според тях той е причината за трагичното представяне на Левски. Феновете са се събрали и чакат излизането на футболистите. Те искат обяснение от играчите за слабата им игра в дербито на 18-я кръг на “А” група.

 


Сходни връзки

Литекс победи Левски на Герена с 1:0, "сините" изостават на 3 точки от ЦСКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди