изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:16 EEST
МАРИЯНА НИКОЛОВА ДАДЕ СРОК НА НЕМСКИТЕ ЖУРНАЛИСТКИ ОТ ARD СРОК ДО 27 МАРТ    
Новини

Замесената в скандала с Дирк Хозанг и износа на деца за педофили в Германия детска учителка от Добрич Марияна Николова е дала срок до 27 март за лична среща с двете немски журналистки от ARD Сабине Волф и Андреа Цукерт.



Това съобщи адвокатът на Николова Пламен Велчев. " 27 март е много хубав ден- ден на театъра, а немските журналисти направиха доста добър театър. Направихме всичко възможно да се свържем лично с тях за среща очи в очи: изпратихме имейли в тяхната медиа, свързахме се и с посолството им. Мариана се обади лично в телевизията и поиска разговор с журналистките. Оттам й казаха, че в момента било технологически невъзможно. Мариана е абсолютно невинна и всеки може да се окаже на нейното място. Сабине и Андреа ще си платят за това, което й сториха. Първо ще заведем дело за клевета и отделно ще предявим граждански иск. Не може да се появяват двете страни поотделно ту в "Сеизмограф", ту във "Всяка неделя", ту из вестниците, без да седнат на една маса заедно", каза юристът.

Веднага след като гръмна скандала с Дирк Хозанг и в репортажа бе споменато името й, пред НДТ Марияна Николова обяви, че ще търси обезщетение на стойност между 50 и 100 000 евро от германската телевизия ARD. Тя е категорична, че няма нищо общо с педофилските истории на Хозанг и това е ясно и на немските журналистки. Обяснението на адвоката й Пламен Вълчев за случая пък е, че "в най- новата история на България все някой българин го отнася".

Добричката прокуратура е поканила на среща Марияна Николова и адвоката Вълчев. "Това не е разпит, а най- добронамерен разговор," подчерта юристът. НДТ

 


Сходни връзки

МАРИЯНА НИКОЛОВА ДАДЕ СРОК НА НЕМСКИТЕ ЖУРНАЛИСТКИ ОТ ARD СРОК ДО 27 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди