изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:01 EET
НАДЕЖДА ЗА НАДЕЖДАТА    
Здраве

Не сме изгубили надежда! Имаме нужда от нея. Вярваме в надеждата! Синът ни Десислав Димов вярва в хората, вярва в утрешния ден.



Десислав претърпя тежка катастрофа преди 2 години и остана неподвижен от кръста надолу. На 11 април 2004 г. получихме първата надежда за сина ни от в. “24 часа”, откъдето узнахме, че Вера Кочовска се е оперирала в клиниката Нейровита в Москва при професор Брюховецки, където са й били трансплантирани стволови клетки. На 12 април 2004 г. в предаването “Всяка неделя” имаше връзка с проф. Брюховецки и затова веднага се обърнахме към г-н Кеворкян Кеворкян за координати. Получихме ги. Борбата за прохождането на Десислав започна. Написахме писма до клиниката, факсове и електронна поща. Изпратихме всички негови документи и зачакахме с надежда. На 6 юли 2004 г. изгря надеждата за Десислав. Получихме отговор и цялостната програма за лечението му, както и описание на процедурите с точни цени. Общата сума за лечението и операцията му възлиза на 37 000 лева. Веднага открихме сметки в Ейч Ви Би Банк Биохим - клон Добрич, на името на Десислав и сложихме началото на събирането на средства.

Със съдействието на БЧК в Добрич бяха поставени касички в учреждения, институции, банки, аптеки. Написахме писма до фирми и организации в страната и чужбина. Приятели, познати и колеги се включиха в кампанията. Ще споменем имената на д-р Еринозов от БЧК в Добрич, “Пътно строителство” АД в Добрич, Шуменски университет ”Константин Преславски”, “Униконс” ООД, Пловдив, “Екострой”АД в Добрич, Радосвет Радев, земеделска кооперация в с. Житница, училищата в Добрич и областта, инспекция "Труд", съветници в общинския съвет в Добрич, д-р Д. Георгиева, Петър Ненов, Живка Райкова, Пламен Панайотов, Габор, ЗК “Орач”, дарителите на изложбата за 1 март в библиотека “Д. Габе” и всички медии, които непрекъснато информират обществеността в Добрич и областта. Дълбок поклон към милосърдието на всички дарители!

На 21.12.2004 г. със съдействието на Стойчо Стойчев, лидер на “Гергьовден” в Добрич, бе поставено начало на нова инициатива за събиране на средства, а именно чрез SMS, с текст “fakel“ и номер 2369. По независещи от нас причини, на 2 март 2005 г. номерът беше спрян. Очакваме сумата от 1130 лв., която бе събрана по този начин, да бъде преведена в Ейч Ви Би Банк Биохим - клон Добрич.

На 16 март от 18,30 часа пролетен благотворителен концерт ще се проведе в Младежкия дом “Захари Стоянов” с участието на таланти от дома, Центъра за работа с деца и СОУ “Климент Охридски” в Добрич.

Към 10 март 2005 г. сумите по сметките в Ейч Ви Би Банк Биохим - клон Добрич, са 845 щатски долара, 18 105 лева и 105,50 евро.

Вярваме в милосърдието ви, скъпи съграждани! Вярваме, че чрез вас и за Десислав ще дойде пролетта в неговия млад живот.

От родителите на Десислав

 


Сходни връзки

НАДЕЖДА ЗА НАДЕЖДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди