изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:21 EEST
Нели Добрева ще играе за България    
СпортВъзпитаничката на добричката хандбална школа Нели Добрева, която тази година се състезава за "Бъки" /Габрово/, е включена в националния отбор на България за предстоящите квалификации за европейско първенство за девойки до 20-годишна възраст.

Възпитаничката на добричката хандбална школа Нели Добрева, която тази година се състезава за "Бъки" /Габрово/, е включена в националния отбор на България за предстоящите квалификации за европейско първенство за девойки до 20-годишна възраст. 16-годишната Нели отдавна е в полезрението на държавните селекционери. Именно отличните й изяви в републиканските първенства бяха причина тя да бъде продължително време ухажвана от треньорите на частния габровски клуб, който си е поставил много амбициозни цели и затова събира млади таланти. Добричлийката впечатли за пореден път специалистите на международния турнир, който се проведе по случай 8 март в Града на хумора и сатирата с участието на четири отбора - женският тим на "Хуно" /Белград/, националният отбор на Македония за девойки до 20 г. и  националните състави на България за девойки до 20 г. и до 17 г. Нели игра много силно за отбора на България до 17 г. и стана голмайстор на турнира, след като отбеляза 19 попадения.  
 


Сходни връзки

Нели Добрева ще играе за България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди