изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:17 EEST
КАВАРНЕНСКИ УЧИЛИЩА ПОЛУЧИХА ТЕХНИКА ЗА НАД 35 000 ЛЕВА    
Образование

Компютри за оборудването на още три кабинета пристигнаха в Каварна, съобщи пресатащето на морската община Мария Сотирова.



Техниката е на стойност над 35 000 лв. и е по проект “I - клас” на Министерството на транспорта и съобщенията. Тя ще бъде предоставена на СОУ “Стефан Караджа” в Каварна, ОУ “Христо Смирненски” в с. Българево и на НУ “Христо Ботев” в с. Септемврийци.

За най-голямото училище в общината – СОУ “Стефан Караджа”, са предвидени 10 компютъра, един лазерен и един мастилено-струен принтер, скенер, сървър и UPS. Същата техника, но с осем компютърни конфигурации, ще бъде предоставена на училището в с. Българево. За възпитаниците на началното училище в с. Септемврийци има пет компютъра. До този момент училището не разполагаше с компютър дори за административни нужди, а някои от децата досега не са виждали подобна техника.

М. Сотирова припомни, че в Деня на народните будители кабинет, оборудван с компютърна техника от Транспортното министерство, беше открит в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в каварненското село Белгун. НДТ

 


Сходни връзки

КАВАРНЕНСКИ УЧИЛИЩА ПОЛУЧИХА ТЕХНИКА ЗА НАД 35 000 ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди