изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:21 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 14 МАРТ    
Ред и сигурностБюлетин на МВР от 14 март

София.Снощи късно вечерта в дежурната на пето РПУ е получен сигнал за двама намушкани с нож мъже при възникнал скандал  в апартамент  в ж.к.”Левски-Б”. Двамата пострадали са откарани от екип на Спешна медицинска помощ в болница, където им е оказана помощ.  При проведеното от служители на РПУ бързо издирване е разкрит и задържан извършителят на престъплението 21-годишният Ф.Т., жител на същия квартал, който е задържан в ареста за 24 часа. Работата по случая продължава.
При извършване на полицейски проверки на бул. “Цариградско шосе”, на ул. “Ангел Кънчев” и на бул. “Цар Освободител” служители на Първо РПУ заловили с различни количества марихуана и амфетамин С.А./15 г./, Н.В./34 г./ от Мездра, К.Г./25 г./ и С.С./23 г./, които са предадени на следствените органи с иззетите наркотични вещества. За 24 часа в ареста на Пето РПУ е задържан и В.В./27 г./ от Дебелт, известен на полицията, който е заловен от криминалисти на бул.”Дондуков” с хероин. Патрул на Четвърто РПУ залови с пакетче хероин и Г.Н./23 г./ от с.Жребичко, община Брацигово, като за случая са уведомени следствените органи и СРП.
Снощи на ул.”Горна махала” в кв.”Бенковски” умишлено бе запалена селскостопанска постройка, собственост на местен 70-годишен жител, като при пожара са изгорели 20 кози и ярета, един тон сено и покривната конструкция. След потушаването на пожара от екип на РСПАБ-СДВР, на място е извършен оглед и са иззети веществени доказателства. По случая работи Второ РПУ. При неправилно боравене с електрическа печка вчера на обяд избухна пожар в апартамент в ж.к.”Сухата река”, при който пострада 70-годишният собственик на жилището, откаран в Института “Пирогов” с изгаряния по краката и с опасност за живота.

Пловдив. Четирима младежи са заловени от полицията в Пловдив като заподозрени в притежание на наркотици. На ул.”Кукуш” при полицейската проверка Л.С./23 г./ изхвърлил на земята цигара с марихуана. Служители от Първо РПУ намерили в дома на С.А./21 г./ на ул.”Баучер” цигара с марихуана. Около 20 часа вчера при проверка на кръстовището на ул.”Джебел” и ул.”Ландос” автопатрул на четвърто РПУ е иззел от 22-годишния К.Т. четири пакетчета с хероин. Пет минути по-късно на ул.”Джебел” полицаи от същото районно управление са задържали В.Д./37 г./, у когото открили три пакетчета с хероин.

Благоевград. След навреме подаден сигнал полицаи от Банско и Разлог задържаха измамница. Вчера в РПУ-то в планинския курорт съобщили, че същата вечер, към 20.30 часа в шивашка работилница в село Филипово млада жена се представила за служителка във фирмата, стопанисваща цеха. Дамата, заявила се като “Янева”  пред работещите, натоварила готова продукция /дамски блузи и облекло/ в такси “Фолксваген Джета”, паркирано в двора на шивашкото предприятие. Минути след съобщението, при съвместните действия със служители на РПУ–Разлог е спрян таксиметровият автомобил и задържана мнимата служителка. Сред проверка в РПУ-Банско е  установена самоличността й – М. Я. /на 35 г./ от Благоевград.  Работата по случая продължава.

РДВР-София. Компютърни зали и търговски обекти, разпространяващи оптични носители бяха предмет на проверка по време на специализирана полицейска операция в Пирдоп, в която участваха и служители на БулАкт. В компютърен клуб в Златица, ползван под наем от едноличен търговец, е установено, че за шест компютърни конфигурации с инсталиран софтуерен продукт липсват лицензионни договори, гаранционни карти и фактури. Съставен е протокол за предупреждение по чл. 63 от ЗМВР. Управителят на фирмата е призован в РДВР-София за представяне на необходимите документи.

Варна.  Сигнал за стрелба в бар на ул. “27 юли” вдигна на крак варненската полиция снощи към 20.30 часа. С огнестрелни рани в болница са откарани пострадалите 35-годишен мъж и 22-годишна жена от Варна. При първоначалния оглед следствено-оперативната група е установила оръжието, с което е извършено престъплението, иззет е и доказателствен материал. Работата по изясняване на причините и издирването на неизвестния стрелец продължава.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 14 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди