изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:54 EEST
“Майкъл Джексън не ми е направил нищо!”    
По светаМомчето, което обвинява Майкъл Джексън в сексуален тормоз, призна на вчерашното заседание на съда, че е казал пред един от учителите си през 2003 г., че не е станало нищо между него и певеца.


Притиснат по време на разпита от адвоката на Джексън, Томас Мезеро, 15- годишният младеж изненада всички заседатели с това признание. Той заяви, че през 2003 г. е имал среща с директора на училището, след като се завърнал от Невърленд и тогава споделил, че нищо не се е случило.

“Спомняте ли си, че директорът ви е питал дали не се е случило “нещо необичайно” между Вас и певеца?”, попитал Томас Мезеро. “Вашият отговор е бил: Не, нищо не се е случило”, нали?”.

“Точно така. Отговорих на директора, че Майкъл не ми е направил нищо”, са били думите на момчето в съда.

Предполагаемата жертва изглеждаше вчера много по-несигурна, отколкото миналата седмица, когато описваше как Джексън е злоупотребявал с него. Момчето отговаряше уклончиво на повечето въпроси и често си противоречеше.

“Майка ви никога ли не ви е питала къде сте прекарали нощта?”, попита адвокатът. “Не съвсем”, беше отговорът на момчето, като по-късно добави: “Тя прекарваше по-голямата част от деня в стаята си”.

По-късно, по време на разпита, момчето заяви, че винаги когато се забавлявал майка му се страхувала за него и брат му.

Вчера защитникът на Майкъл Джексън припомни на съдебните заседатели, че момчето е изпращало много писма и картички, в които нарича Джексън “тате”. Момчето обясни, че е започнало да нарича така певеца, след като той го нарекъл синко. Майката на момчето нямала нищо против, защото бащата на момчето ги бил напуснал скоро и тя се радвала на близостта на сина й с Майкъл.

Запознати със случая юристи обясняват, че защитниците на Майкъл Джексън искат да покажат на съдебните заседатели, че момчето е било афектирано не от това, че Джексън му е посегнал, а защото певецът е спрял да го приема като най-добрия си приятел. Адвокатите смятат, че това е достатъчен мотив за започване на дело.

Томас Мезеро представи момчето като посредствен ученик с лоша дисциплина, който е имал проблеми с повечето учители през 2003 г.

“Никога не си пишех домашните и много от учителите се оплакваха от мен”, признава момчето.

Миналата седмица преполагаемата жертва описа с пълни подробности какво е правил Джексън с него- как са гледали заедно порно-сайтове, как Джексън е мушнал ръката си в панаталоните му и т.н. Защитата на певеца обаче доказа,че майката на момчето е “специалист” в делата за сексуален тормоз над синовете й. Преди делото срещу Джексън тя е подавала искове със същото обвинение към Джим Кери и Майк Тайсън.

http://www.tialoto.bg/
 


Сходни връзки

“Майкъл Джексън не ми е направил нищо!” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди