изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ 

ОВЕН - Основните ви напрежения, ще са свързани с парични въпроси. Не предприемайте ненужни рискове, може сериозно да пострадате. Освен това не се разсейвайте докато участвате в уличното движение.
ТЕЛЕЦ - Днес имате достатъчно енергия, но и сарказъм, за да се справите с всичко, което сте се захванали, стига да не разчитате на някой друг. Внимавайте с лекарствата и алкохола.
БЛИЗНАЦИ - Не може да се каже, че този ще е най-успешният ви ден. Определено е по-добре да не се захващате с нищо сериозно. Освен, че ще бъдете малко по-раздразнителни и сприхави, сте си създали и врагове.
РАК - За вас денят дори може да е успешен, можете да се радвате на подкрепата на единомишленици, макар и само морална. Ще можете да видите ясно недостатъците и грешките на плановете, които подготвяте.
ЛЪВ - Трудничък е днешният ден. Приветливата ви усмивка и чувството ви за хумор могат да се окажат най-добрите ви помощници на работното място. Приемете философски предателството на колега.
ДЕВА - Вие дори може да спечелите от пререканията между околните, стига вие да не сте ги предизвикали. Днес погледът ви на света ще е по-скоро философски, но не гледайте по този начин и на паричните въпроси.
ВЕЗНИ - Доста страстно ще подхождате днес към всичко, с което се захванете. Внимавайте със забележките, които правите, твърде е възможно грубо да наскърбите някого, уж с най-добри намерения.
СКОРПИОН - Труден ден, ще ви е нужна голяма доза търпение. Не вземайте навътре всичко, което ви казват. Гледайте да не поемате обещания и по възможност не забърквайте в спорни ситуации.
СТРЕЛЕЦ - Много и то досадни задължения ви се оформят за днес, ако сте добре организирани, може и да успеете да отхвърлите по-рано неприятните ангажименти. Внимавайте със здравето, не сте в много добра форма.
КОЗИРОГ - Цялото си старание ще вложите в нещата, които обичате и напук на всички черни мисли, които се реят наоколо, вие ще сте като лъч надежда за околните. Препоръчителни са спортните занимания.
ВОДОЛЕЙ - Днес ще се чувствате малко по-нервни от обикновено. Не е добре да разгласявате намеренията си. Гледайте да се приберете навреме у дома, не прекалявайте със служебните ангажименти.
РИБИ - Въртележката на ежедневието сериозно ви е завихрила. Днес ще трябва да се справяте с множество телефонни обаждания, факсове и какво ли още не. Не се доверявайте много-много на други хора.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди