изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:06 EET
“Електроразпределение” – Варна внася предложение за нови тарифи на електроенергията    
НовиниЕРД - Варна, се готви за либерализацията на пазара, като инвестира в инфраструктурата на електроразпределителните мрежи.


“Електроразпределение” - Варна, ще направи предложения за нови цени на електроенергията пред Държавната комисия за енергийно и водно регулиране.
Предложенията се извършват предвид следните фундаментални аспекти:
Електроразпределителното дружество се подготвя за конкуренция в сектора за доставяне на електричество и подкрепя развитието на свободен и конкурентен пазар.
За да има възможност да отговори на новите пазарни изисквания, ЕРД - Варна, ще инвестира в модернизацията на инфраструктурата на разпределителната мрежа, за да подобри качеството и надеждността на доставяната електроенергия. За постигането на тази цел - подобрение в качеството на доставяне на електрическа енергия, от съществено значение са разумните тарифи.

ЕРД - Варна, успешно намалява своите разходи през последните години, но независимо от това съществуващите тарифи не са в състояние да компенсират нарастването на цените при закупуване на електрическа енергия.

С предложенията за нови тарифи ЕРД се стреми към балансиран подход, който да отчита интересите на крайните потребители чрез разумни тарифи, както и изискванията за доходност, за да извърши нужните инвестиции.

Електроразпределителното дружество - Варна, очаква да е изпълнило всички изисквания, поставени от Държавната комисия в съответствие с енергийната стратегия на България и ето защо разчита на положителна реакция от страна на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране по отношение на тези нужни и добре обосновани предложения.

Днес +

 


Сходни връзки

“Електроразпределение” – Варна внася предложение за нови тарифи на електроенергията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди