изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:54 EEST
РАЗПРЕДЕЛЯТ ГЛАСОВЕТЕ ОТ ЧУЖБИНА ВЪВ ВСИЧКИ РАЙОНИ?    
Новини

Гласовете от чужбина на парламентарните избори трябва да бъдат разпределени пропорционално по райони, каза Михаил Константинов



Има проблем със сегашното разпределение на гласовете от чужбина, за да се избегне това, в момента предлагаме тези гласове да бъдат разпределени по всички избирателни райони равномерно, за да не бъде ощетена някоя партия”, това заяви в предаването на Радио Нова Европа проф. Михаил Константинов, член на ЦИК.

“Очаквам на предстоящите парламентарни избори около 40 000 гласа от Турция, които ще донесат два мандата за ДПС, очаквам и още 20 000 гласа от чужбина, които обаче ще са разпределени равномерно около другите партии и те няма да повлияят съществено на изборните резултати”, допълни проф. Константинов.

В заключение той каза, че не трябва да прекъсваме контактите си с нашите сънародници в чужбина и само по време на избори да се сещаме за тях и да ги търсим, защото така ги обиждаме. ИА "Фокус"

 


Сходни връзки

РАЗПРЕДЕЛЯТ ГЛАСОВЕТЕ ОТ ЧУЖБИНА ВЪВ ВСИЧКИ РАЙОНИ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди