изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:29 EEST
СЕМИНАР ЗА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ    
Новинисе открива днес в Добрич и ще продължи до 19 март. Форумът ще премине под патронажа на Националния институт по образование към МОН и Културно-образователния център "Петър Увалиев"

От днес до събота Добрич ще бъде домакин на работен семинар на Центъра за педагогически изследвания и Центъра за следдипломно обучение и квалификация към Шуменския университет "Епископ Константин Преславски". В него ще участват специалисти от страната и чужбина, които ще представят и дискутират стратегии на организацията на висшето образование в контекста на държавните стандарти и европейските измерения. Форумът ще се проведе под патронажа на Националния институт по образование към МОН и Културно-образователния център "Петър Увалиев" в Добрич. Откриването на семинара ще се състои днес от 10 ч. в заседателната зала на Университетския колеж към ШУ "Епископ Константин Преславски" в града. В програмата за първия ден на форума са предвидени още пленарни заседания и представяне на колежа в Добрич. Утре от 10 до 12 ч. ще се състои сесия на Центъра за педагогически изследвания и Центъра за следдипломно обучение и квалификация. В следобедните часове ще бъде представен културно-образователният център "Петър Увалиев", а по-късно - творчески портрет на доц. д-р Славка Славова, която ще изнесе и открита лекция.
 


Сходни връзки

СЕМИНАР ЗА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СЕМИНАР ЗА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ
Автор: Anonymous да 2005-03-19 @ 13:57 EET
ОБРАЗОВАНИЕ И ТО ВИШЕ НАИСТИНА ЛИ?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди