изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:44 EET
УЧЕНИЦИ ЩЕ ОБУЧАВАТ УЧЕНИЦИ В ПГ ПО МЕХАНОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОТЕХНИКА    
ОбразованиеИнициативата "Пролет в Европа" ще бъде отбелязана днес и в Професионалната гимназия по механотехника и електротехника "М.В.Ломоносов" в Добрич. Учениците ще се запознаят с европейските ценности, предимства, отговорности и перспективите в ЕС.

 В часовете на класния ръководител ще бъде обсъдена темата "Бъдещето на Европа и мястото на България в нея". Предвидено е още засаждането на дръвчета и изложба на рисунки на ученици от 9, 10 и 11 клас под наслов "България в Европа". Възпитаници на гимназията ще участват във викторина на тема "Пролет в Европа", а в 11 и 12 класове ще се проведе инициативата "Ученици обучават ученици" на тема "Бъдещето на България в Европа". В часовете по информационни технологии учениците ще се запознаят със същността на Европейския съюз, с паричната единица на общността, с икономическите приоритети и със знамената на отделните държави в съюза.
 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ЩЕ ОБУЧАВАТ УЧЕНИЦИ В ПГ ПО МЕХАНОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОТЕХНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди