изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:31 EEST
КАНАЛ 3 НЯМА ДА ИЗЛЪЧВА МАЧА "РИЛСКИ СПОРТИСТ" - "ДОБРУДЖА"    
СпортОт щаба на ПФК "Добруджа" информираха, че шефовете на БФС не са дали съгласието си срещата "Рилски спортист" - "Добруджа" от първенството на "Б" група да се играе петък.

От щаба на ПФК "Добруджа" информираха, че шефовете на БФС не са дали съгласието си срещата "Рилски спортист" - "Добруджа" от първенството на "Б" група да се играе петък. От това следва, че мачът в Самоков ще е в събота, както е по програма, и няма да бъде излъчен по телевизия Канал 3. Все още не се знае дали защитникът Ивайло Радев, който лекува контузия, ще бъде възстановен за предстоящия сблъсък.Много вероятно е той да не намери място в групата за мача. Със сигурност поради травми срещата с "Рилецо" пропускат Младен Димитров и Венци Желев. По всяка вероятност на терена няма да се появи и вратарят Карамфил Илчев. Той бе неизменен титуляр в контролите от предсезонната подготовка, а изведнъж се оказа, че не бил в добра форма, и в три поредни мача от първенството бе оставен да търка пейката на резервите. Днес от 11.00 ч. на стадион "Дружба" старши-треньорът Валентин Пейчев ще даде традиционната си седмична пресконференция.
 


Сходни връзки

КАНАЛ 3 НЯМА ДА ИЗЛЪЧВА МАЧА "РИЛСКИ СПОРТИСТ" - "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди