изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:31 EEST
Складове с нелегални оптични носители бяха разкрити при полицейска операция    
Ред и сигурностЧетири склада за съхраняване на оптични носители на интелектуална собственост са открити днес при спецоперация

на служители на “Охранителна полиция” – СДВР, Главна данъчна дирекция и Българската асоциация на музикалните продуценти. Операцията бе проведена под прякото ръководство на главния секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на МВР.
След няколкоседмично наблюдение днес в 13.30 часа бе извършена проверка на складови помещения в безистен на пл.”Славейков” № 2. В тях са открити над 15 хиляди оптични дискове с музика, филми, бизнес и игрален софтуер, MP-3, компютърна конфигурация и записвачка за оптични дискове. Установени са 26-годишна жена и четирима мъже на възраст от 20 до 30 години, съпричастни към нелегалния бизнес. По първоначална информация складовете са наети под наем, а изготвената продукция била разпространявана по сергиите на пл.”Славейков”. Проверката продължава и в момента, уточнява се и броят на откритите нелегални продукти.
Изпълнителният директор на Българската асоциация на музикалните продуценти Красимир Янев благодари на ген. Борисов и на служителите от “Охранителна полиция” – СДВР за професионалната и бърза реакция.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Складове с нелегални оптични носители бяха разкрити при полицейска операция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди