изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:10 EEST
Българинът, собственик на цирк в Мадрид, бе освободен    
По светаМадрид. Българинът, натурализиран испанец Йордан В.Х. на 57 години, собственик на цирка Soley Paraiso в Мадрид, който бе задържан за незаконно наемане на работа на имигранти, беше освободен, предаде испанската телевизия TeleMadrid.

Работниците и артистите в цирка, които също бяха арестувани заедно с него, деветима китайци, четирима румънски граждани и българин, също са били освободени, след като е започнала процедура по екстрадирането им от страната. Пред телевизията Йордан В.Х. е определи ареста му като “недоразумение”.
Испанската полиция задържа вчера в Мадрид българин, натурализиран испанец, собственик на цирк за това, че е наел нелегално и настанил в мизерни условия нелегални работници, сред които и артисти в цирка. Работниците живеели в камиони и каравани без необходимите хигиенни условия и без да получават парично възнаграждение за труда си. Нелегалните работници не са разполагали с разрешение за престой и работа в Испания.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Българинът, собственик на цирк в Мадрид, бе освободен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди