изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:53 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 МАРТ 

ОВЕН - Дано си имате бързоходни обувки или поне помощници, защото днес ще имате доста ангажименти. Не си изключвайте телефона, защото звъни повече от обикновено.
ТЕЛЕЦ - Днес ще трябва да решите някои неотложни финансови въпроси, само не взимайте пари на заем, трудно ще ги върнете. Потърсете нестандартен начин да се измъкнете от ситуацията.
БЛИЗНАЦИ - Дали денят ще е успешен зависи изцяло от вас и желанието ви за работа. Не се разсейвайте, обсъждайки чуждите проблеми, имате си достатъчно свои.
РАК - За вас денят не е многообещаващ, особено ако професията ви е публична. Бъдете по-сдържани в изказванията си и не търсете одобрение на всяка цена.
ЛЪВ - Доста добър ден за светски изяви. Днес спокойно можете да правите грандиозни планове и да разчитате на успех. Най-добре, обаче се развиват любовните ви дела, не се разсейвайте.
ДЕВА - Един ден с доста сериозни и отговорни задачи. Не приемайте нещата прекалено емоционално, защото накрая на деня може да се почувствате напълно изчерпани.
ВЕЗНИ - Определено ще сте изпълнение с ентусиазъм и желание за работа, дано успеете да ги приложите и на практика. Очаквайте добри новини, особено ако си комуникирате с чужбина.
СКОРПИОН - Стига да гледате по-философски на нещата, без да се вживявате емоционално във всяка подробност, бихте могли да имате един успешен ден.
СТРЕЛЕЦ - Доста противоречив и объркан може да се окаже днешният ден за вас. Не забравяйте обещанията си и се опитайте да сте максимално точни на срещите си. Днес е моментът да уреждате разни юридически въпроси.
КОЗИРОГ - Ден като всички други. Работата и ежедневните грижи ще ви глътнат по-голямата част от свободното време, хубавото е, че поне ще има някакъв резултат от това.
ВОДОЛЕЙ - Един ден, в който наистина можете да блеснете в цялото си великолепие. Използвайте го, за да представите себе си или това, което произвеждате. Дори рискованите действия могат да се окажат успешни.
РИБИ - Днес е по-скоро ден за вглеждане в себе си и самоанализ, отколкото за много активни действия. Е, неотложните семейни дела ще трябва да разрешите по някакъв начин.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди