изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:47 EEST
ВЪПРЕКИ КАДРОВИТЕ ПРОБЛЕМИ "ДОБРУДЖА" ПАК ТРЪГВА ЗА ПОБЕДА    
СпортДнес в 11.00 ч. отборът на "Добруджа" тръгва за столицата, а утре ще се отправи към Самоков, където от 15.00 ч. ще се изправи срещу местния "Рилски спортист".

Днес в 11.00 ч. отборът на "Добруджа" тръгва за столицата, а утре ще се отправи към Самоков, където от 15.00 ч. ще се изправи срещу местния "Рилски спортист". На проведената вчера пресконференция старши-треньорът Валентин Пейчев сподели, че е доволен от тренировъчния процес през седмицата. Макар че кадровите проблеми не са малко, той е уверен, че добруджанци могат да се поздравят с успех на негостоприемния стадион на "Рилецо". За това е нужно играчите да изпълнят тактическите указания и да проявят повече умения в завършващата фаза на атаката.Непосредствено преди тръгването на отбора ще стане ясно дали Ивайло Радев, който все още не е напълно възстановен от грипно заболяване, ще бъде включен в групата за мача. В Добрич ще останат контузените Венци Желев и Младен Димитров. Междувременно стана известно, че проблеми има и в лагера на съперника. Двама основни състезатели на "Рилски спортист" пропускат двубоя поради наказания за натрупани жълти картони. Това са Росен Пътников и Ивайло Иванов. Научихме още, че настроението в лагера на съперника не е особено добро, тъй като от няколко месеца играчите не били получавали полагащите им се по договор възнаграждения.

ПРОГРАМА ЗА XIX КРЪГ НА "Б" ГРУПА

19.03.2005  г. /събота/ - 15.00 ч.
"Шумен" - "Ботев" /Пд/
"Етър" /ВТ/ - "Академик" /Св/
"Вихрен" /Сандански/ - "Спартак" /Пл/
"Рилски спортист" - "Добруджа"
"Доростол" /Сс/ - "Поморие"

20.03.2005  г. /неделя/ - 15.00 ч.
"Пирин 1922" /Бл/ - "Черноморец" /Бс/
"Миньор" /БД/ - "Светкавица" /Тщ/
"Конелиано" /Герман/ - "Локомотив" /ГО/ 

 


Сходни връзки

ВЪПРЕКИ КАДРОВИТЕ ПРОБЛЕМИ "ДОБРУДЖА" ПАК ТРЪГВА ЗА ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди