изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:34 EEST
Христо Янев донесе победата на ЦСКА срещу Нафтекс с 3:0    
СпортЦСКА стигна без много усилия до успех с 3:0 срещу закъсалия тим на Нафтекс на стадион "Българска армия", след два гола на Христо Янев от пряк свободни удари и едно попадение на Радослав Забавник.


Още от самото начало на двубоя "армейците" установиха териториален превес. Първото попадение обаче стана факт едва в 30-ата минута, когато реферът Ангел Бекяров даде пресилен пряк свободен удар в полза на ЦСКА на около 20 метра от вратата на гостите.

Зад топката естествено застана Христо Янев, който стреля по начин, който не даде никакъв шанс за реакция на вратаря на Нафтекс.

Гостите също имаха шанс да отбележат гол, но стражът на "армейците" с мъка изби прехвърлящ удар на Пламен Крумов.

В 45-ата минута мачът бе решен от втория жълт картон на Даниел Христов от състава на бургазлии, който му бе даден за грубо влизане в краката на противников футболист.

През втората част на срещата, за изненада на всички, играчите на Нафтекс започнаха малко по-активно, но топката посети отново тяхната врата.

В 73-ата минута Христо Янев отново бе изключително прецизен при изпълнението на пряк свободен удар и удвои резултата, а в самия край на мача Радослав Забавник оформи класическата победа за ЦСКА. http://topsport.bg
 


Сходни връзки

Христо Янев донесе победата на ЦСКА срещу Нафтекс с 3:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди