изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:29 EET
Полицията проведе акция срещу наркоразпространители    
Ред и сигурностСтоличната полиция извърши спецакция срещу наркоразпространители. В София са задържани шестима души. Сред тях има и едно непълнолетно момиче. В Пазарджик арестуваните са трима.

От тях са иззети амфетамин, марихуана и таблетки екстази.

В предаването на Би Ти Ви "Сеизмограф" главният секретар на МВР генерал Бойко Борисов съобщи за още една акция.

В Пазарджик са арестувани трима души, като при ареста полицията е иззела 50 дози хероин. Наркотикът е намерен в домовете на пласьорите в град Септември.

Борбата за преразпределение на наркопазара в страната не е приключила, затова могат да се очакват нови отстрели на ключови фигури от подземния свят. Едни идват - други си отиват, обясни полк. Иван Цветков - началник на направление "Наркотици" в НСБОП:


"В този смисъл могат да се очакват нови такива сблъсъци и те са свързани със завладяването на определени територии, особено в големите градове на страната."

Генерал Борисов категорично отрече версията за нарковръзка в случая с екзекутираните български заложници в Ирак. Според него, докладът, който лансира тази версия е връчен на председателя на Комисията по вътрешен ред и сигурност в парламента. Борисов не назова имената на авторите на доклада, но ги описа така:


"Малки гадни плъхове ченгенца, които никога няма да се върнат и пишат пасквили."

Според депутатът от ДСБ Стойчо Кацаров, подобна версия може да бъде отхвърлена след проверка, а не да бъде отричана априори. Освен това самото укриване на доклада вече създава впечатление, че той съдържа вярна информация, обясни Кацаров.  http://www.btv.bg
 


Сходни връзки

Полицията проведе акция срещу наркоразпространители | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди