изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:26 EEST
Как може по чертите на лицето да се ”прочете” характерът ви    
ЛюбопитноВижте какви изводи могат да се направят за вас в зависимост от чертите на лицето ви!


Обстойно изследване върху "физиогномията" (науката за зависимостта между чертите на лицето и тези - на характера), публикува в. Монитор. От него можете да разберете, че ако имате големи очи, то вероятно сте едновременно много чувствителен и с изразени лидерски качества. Кръглите ви очи издават мечтателната ви натура, която по закона на всемирната гадост като нищо ще е съчетана с мързел или лицемерие. Ако сте инатлива и упорита личност, със завидни ораторски умения, то сигурно сте горд притежател на великолепен чифт малки очи. Проницателността ви пък може да бъде разпозната по широко... отворените очи, с тънки бръчици като ветрило във външните краища.

Дългият нос свидетелства за ярка индивидуалност и материалистичен начин на мислене. Дълъг и гърбав нос обикновено, освен вещиците и троловете, имат мрачните хора. Те са високомерни и неотзивчиви, но да се надяваме, че от това ще страдат повече те самите, отколкото невинните души, с които общуват. Все пак по-добре да търсите приятелите си сред хората с къси носове - те говорят за открита душа и оптимизъм. Широкият нос отразява добродушието, а понякога и нерешителността в характера на човека.

Смята се, че притежателите на малка уста са погълнати от борбата за съществуване и имат слаб характер (неясно как успяват да съчетаят двете неща накуп). Ако при това са и сърдито стиснати, значи си имате работа с един принципен човек. За сметка на това хората с голяма уста (в буквалния смисъл на думата!) са волеви и решителни хора. Пълните, месести устни са свидетелство за жизнен успех. Ако при смеха си човек закрива с ръка устата си, това значи, че не е уверен в себе си, склонен е към самоанализ и прекалена самокритичност (което тутакси обяснява неувереността му). Ако си подпирате главата с ръце, докато се кискате, сте фантазьор, ако отмятате назад глава - недоверчив, ако си бърчите носа - податлив на влияние. Затова по-добре се смейте с пълно гърло - това издава темпераментност и липса на съобразяване с условностите (към които спокойно можем да причислим и връзката на характера с чертите на лицето ви).


 


Сходни връзки

Как може по чертите на лицето да се ”прочете” характерът ви | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди