изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:46 EEST
Хеттрик на Петър Петров и три точки за "Орловец"    
СпортВ среща от поредния кръг на Североизточната "В" футболна група  "Орловец" победи на свой терен с 3:2 коравия отбор на "Левски" /Главиница/, който е сред първите в класирането.

В среща от поредния кръг на Североизточната "В" футболна група  "Орловец" победи на свой терен с 3:2 коравия отбор на "Левски" /Главиница/, който е сред първите в класирането. В герой на мача се превърна централният нападател на домакините Петър Петров, който бе постоянна заплаха за вратата на съперника и постигна хеттрик. Първото си попадение той отбеляза в 15-та мин., а в 29-та се разписа за 2:0. Пет минути преди края на първото полувреме П. Петров прати за трети път коженото кълбо в мрежата на гостите. След почивката възпитаниците на треньора Николай Колев продължиха да диктуват събитията на терена. В 72-та мин. обаче след невъздържана проява опитният защитник Ивелин Куманов получи червен картон и "Орловец" трябваше да доиграва мача с човек по-малко. Гостите се възползваха от създалата се ситуация и в последните минути на двубоя отбелязаха два гола. Ето какво сподели след срещата Н. Колев: "Направихме най-силния си мач от началото на сезона и заслужено победихме добрия отбор на Главиница. Мисля, че ако продължим да играем по този начин, успехите ни в първенството ще продължат." В следващия кръг "Орловец" гостува на неубедително представящия се в шампионата "Септември" /Тервел/. 
 


Сходни връзки

Хеттрик на Петър Петров и три точки за "Орловец" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди