изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:37 EEST
Стоичков би Хаджи и стана футболист на миналото десетилетие    
Спорт Христо Стоичков печели с 58% срещу 40% за румънеца Георге Хаджи в анкетата на "Евроспорт" за футболист на 90-те години.

Анкетата за “Футболист №1 на 90-те години”, която се провеждаше на сайта на “Евроспорт” приключи днес по обяд, съобщи Агенция Фокус като цитира изпълнителния директор на телевизията за България Евгени Ставрев. Според неофициалните резултати българската легенда Христо Стоичков печели с 58% срещу 40% за румънеца Георге Хаджи. Окончателният вот обаче ще стане известен точно в 19,00 часа. Крайното класиране в допитването ще бъдеобявено в рубриката “Евроголове”.
От българската секция на “Евроспорт” са получили уверение, че ще разполагат с официалните резултати, за да могат да ги съобщят. Допитването, което продължи една седмица, беше белязано от скандал с фалшиви гласове в полза на румънската легенда Георге Хаджи. Намесата на хакерите веднага беше разкрита и това наложи близо 24-часово прекъсване на допитването. Ден по-късно то беше възобновено, след като бяха отстранени фалшивите гласове.
Освен Стоичков и Георге Хаджи, феновете можеха да гласуват още за аржентинеца Габриел Батистута, за италианеца Паоло Малдини, за бразилеца Ромарио, за датчанина Петер Шмайхел или за друг. Първите трима не получиха нито един глас, а Шмайхел има 1%.

 
 
Анкета на Dir.bg

Кой според Вас е футболистът на 90-те години? Votes:
8678
1   Габриел Батистута   2.37%
2   Георге Хаджи   0.59%
3   Паоло Малдини   2.09%
4   Ромарио   2.29%
5   Петер Шмайхел   0.44%
6   Христо Стоичков   90.32%
7   Друг   1.9%

 

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Стоичков би Хаджи и стана футболист на миналото десетилетие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди