изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 22 МАРТ



ОВЕН - Трудно ще успеете да се настроите на работна вълна. Не се впускайте в задълбочени разговори с колегите, защото може да чуете не особено приятни неща.
ТЕЛЕЦ - Доста динамичен ден, ще се наложи да си записвате всичко, което трябва да се свърши. Не пропускайте да прегледате сутрешните вестници, ще научите полезни неща, дори и за работата ви.
БЛИЗНАЦИ - Още от сутринта ще се наложи да давате пари, което не е много приятно. Хубавото е, че ще получите добри новини по този въпрос, може би ще ви предложат допълнителна работа.
РАК - Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще подобрите деня на всички около вас. Днес са възможни застойни процеси в организма, така че не забравяйте бутилката с минерална вода.
ЛЪВ - Сутринта не прекалявайте със закаляващите процедури, избягвайте студената вода. Днес е най-добре да не проявявате прекалена активност в работата си, а и не се вслушвайте в слуховете.
ДЕВА - Днес ще имате много по-голяма нужда от тонизиращи средства. Опитайте да бъдете по-мили и усмихнати към света, не приемайте всяка спънка като провал и ще положите едно успешно начало.
ВЕЗНИ - Много добър ден за сериозни действия. Ще имате много работа в службата, но затова пък ще изпитате удовлетворение от факта, че ще сте се справили експедитивно.
СКОРПИОН - Днес е подходящ ден да започнете диета за отслабване, естествено ако имате нужда. И без друго ще се чувствате доста жизнени, а и ще имате много работи за вършене.
СТРЕЛЕЦ - Бъдете готови да ви потърсят някои ваши кредитори, дано не сте сред длъжниците. Добре е да уредите данъчните си задължения, вместо да чакате крайния срок.
КОЗИРОГ - Добре е да се погрижите за линията си. Денят е подходящ и ако ви се налага да си търсите помощници, днес може би ще срещнете най-подходящия.
ВОДОЛЕЙ - Не се претоварвайте и пазете сърцето. Всякакви вълнения и драматични изпълнение оставете за вечерта или за утре. Не приемайте нещата като досадно задължение.
РИБИ - Ако успеете да стигнете до консенсус с колегите си, то днешният ден няма да е минал напразно. Оригинални идеи няма да ви липсват, а и желание да ги осъществите.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди