изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:49 EET
Стоичков: Очаквам победа срещу Швеция    
Спорт"Очаквам победа срещу Швеция в световната квалификация в София на 26 март" - заяви старши треньорът на мъжкия национален тим Христо Стоичков на днешната си пресконференция.


Той за пореден път поиска спокойствие за футболистите и за себе си за да могат да се концентрират за предстоящите мачове - първо с Швеция, а на 30 март и с Унгария в Будапеща. "Не обръщам внимание какво се пише и какво се говори по наш адрес и за двубоите ни с шведи и унгарци. Вярвам в моите момчета, които на 26 март ще покажат, че случайно са загубили с 0:5 от Швеция на европейското първенство в Португалия през миналата година" - каза Стоичков.

Той не обръща внимание на статистиката, която показва, че България няма победа над Швеция в последните 38 години. Последната победа на България над Швеция е през 1967 година в София с 3:0 с гол на легендарния централен нападател Георги Аспарухов. "Една загуба идната събота от Швеция няма да промени бъдещето ми като треньор. Още съм млад за да правя трагедии от една загуба" - каза още Стоичков, като допълни, че ще бъде доволен и на равенство. Информацията е на БГНЕС.


 


Сходни връзки

Стоичков: Очаквам победа срещу Швеция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди