изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:01 EEST
Сексскандал с Яница Костелич и футболисти на Динамо в Хърватия    
Любопитно София. Грандиозен сексскандал с футболистите на загребското Динамо и легендарната скиорка Яница Костелич избухна тези дни в Хърватия, пише македонският вестник "Дневник", който се позовава на загребския "24 часа".

Маратонските секссеанси били главният виновник за страхотната криза в Динамо, който вместо за титлата сега се бори за оставане в елита на Хърватия, пишат хърватските медии. Играчите на Динамо напоследък повече мислели как да се докажат в кревата, а не как ще играят на терена. Загребският "24 часа" твърди, че притежава фотографии, на които се виждат играчи на Динамо в различни сексуални пози, заедно с девойки от хърватския "Плейбой" и още няколко хубавици в доста алкохолна среда. В сексскандала главно място покрай играчите на Динамо Дарио Захора, Игор Цветкович и преминалия в Хайдук Мате Драгичевич, се споменават и хърватските алпийки Яница Костелич и Ника Флайс. Последната била гадже на Цветкович и често му пращала романтични SМS-и на мобилния телефон. В същото време Цветкович приемал нежни ласки и от Костелич. Но върхът били съобщенията, които Цветкович получавал от плейбой-старлетката Нивес Целзиус.
- Помисли само колко много ще се галим и ще правим любов. Ще играем на плейстейшън. Постоянно в стаята ще ни посещават голи хора, прекрасни женски и мъжки тела. Ще си направим пилон и ще правим стриптийз. Ще бъде забавно - пишело в един от SМS-ите на Нивес, която иначе била свързана със съотборника на Цветкович, бранителя Дино Дърпич.
В оргиите е замесена и друга плейбой-гърла - Мая Шантич. Тя била "изпробвана" първо от бившия национал Дарио Захора, който после спортсменски я поделил с другите играчи на Динамо. "24 часа" твърди, че притежава фотографии, на които Захора и Мая се къпят заедно, а на друга снимка Захора е "мърто пиян". Футболистът се заканил да убие журналистката, ако публикува всичко това. "Знам как се казваш и ако напишеш нещо, ще си имаш големи проблеми с мен. Ще те убия", заканил се Захора. Това веднага стигнало до полицията и новинарката на "24 часа" сега е под постоянна защита. http://www.focus-sport.net/
 


Сходни връзки

Сексскандал с Яница Костелич и футболисти на Динамо в Хърватия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди