изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:47 EEST
РАЙНЕР БУРХАРД ПОСЕТИ ЕГ    
ОбразованиеВчера гост на Езикова гимназия "Гео Милев" в Добрич бе Райнер Бурхард - координатор по немски език в посолството на Германия у нас.

Той се срещна и разговаря с ръководството на езиковата ни гимназия, както и с преподавателите по немски език, които подготвят ученици за изпита за немска езикова диплома. Именно този изпит е бил тема на разговорите вчера. От 2007 г. той ще бъде нов, с различен формат и по-труден. Затова отсега започва подготовката на учениците в добричката гимназия за него, за да се представят добре, подчерта директорът на учебното заведение Милена Иванова. През 2007 г. на изпита за немска езикова диплома ще се явят сегашните деветокласници. 24 ученици от 12 клас, както НДТ писа, вече са дипломирани. Сред тях е и Теодора Пенкова, която е първенец в страната с 97.5 точки от 100 възможни. Дипломите вече са готови и ще бъдат връчени на учениците на специално тържество.
 


Сходни връзки

РАЙНЕР БУРХАРД ПОСЕТИ ЕГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди