изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:34 EEST
ВАЛЬО ПЕЙЧЕВ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА НАКАЗАНИЯ ЗДРАВКО ПЕТРОВ    
СпортСлед като дисциплинарната комисия към БФС обяви решенията си от последното заседание, стана ясно, че състезателят на "Добруджа" Здравко Петров е наказан за една среща паради натрупани жълти картони.

След като дисциплинарната комисия към БФС обяви решенията си от последното заседание, стана ясно, че състезателят на "Добруджа" Здравко Петров е наказан за една среща паради натрупани жълти картони. Това означава, че халфът ще пропусне предстоящия двубой с "Миньор" /Бобов дол/. Петров е неизменен титуляр от началото на сезона, а силните му игри го превърнаха в ключова фигура в състава на добруджанци. Затова една от задачите на старши треньора Валентин Пейчев ще бъде да му намери заместник за срещата с "миньорите". От щаба на добричкия клуб информираха, че основната задача пред спортно-техническото ръководство за седмицата е да вдигне самочувствието на играчите след незаслужената загуба от "Рилски спортист". Както вече писахме, трудът на "жълто-зелените" бе безцеремонно ограбен при гостуването в Самоков - в 96-та минута на мача главният съдия Цветан Георгиев свири дузпа срещу "Добруджа" за нарушение, което само той е видял, и така подари трите точки на "скиорите". Добрата новина от лагера на добричкия тим е свързана с Недко Ангелов. Медицинските изследвания са показали, че травмата му не е сериозна и се предполага, че още днес ще се включи пълноценно в заниманията на отбора. Контролата на добруджанци с първодивизионния "Черно море" ще е в петък от 15.00 ч. По всяка вероятност тя ще се проведе в Албена.   
 


Сходни връзки

ВАЛЬО ПЕЙЧЕВ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА НАКАЗАНИЯ ЗДРАВКО ПЕТРОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди