изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:46 EEST
Шулева изкадрува: Бойко водач на листа, а Симеон - премиер    
Политика Не e изключено главният секретар на МВР Бойко Борисов да е водач на листа на НДСВ по време на предстоящите парламентарни избори.


Борисов е една от силните личности, свързана с НДСВ и той е направил много за страната. Това каза председателят на предизборния щаб на НДСВ Лидия Шулева, цитирана от БГНЕС. Борисов е една от силните личности свързана с НДСВ и той е направил много за страната, аргументира се Шулева.
Според нея НДСВ е със сериозно предимство пред останалите политически сили тъй като има безспорен лидер и кандидат за премиер за втори мандат - необременен от миналото.
Лидия Шулева заяви още, че като членове на избирателните секции и застъпници НДСВ ще ангажира между 25 и 30 хил. човека. Движението ще работи с всички социологически агенции за да получи най-широк поглед за ситуацията в страната. Критериите към кандидат депутатите ще са лоялност към НДСВ, добър професионализъм, личен авторитет и наличие на идея и визия за решаване на проблемите.
Шулева добави още, че НДСВ държи на всеки човек в партията, но ако той не е в кандидат депутатските листи не означава, че от него е свалено доверието. Може би търси изява на друго място, допълни тя. Шулева беше категорична, че официални разговори с коалиционните партньори ДПС и Новото време за предизборни или след изборни коалиции не са водени.
Във вторник на политически съвет на партията ще бъде окомплектован целия предизборен щаб, тъй като сега има само председател. Тя не се ангажира със срок кога ще бъдат представени водачите на листи. Максимално бързо ще ги представим за одобрение на политически съвет и на обществеността. Предизборната програма е много важна, първо предстои обсъждане в партията, а след което и социологически проучвания дали приоритетите посочени в нея съвпадат с общественото мнение, каза още Шулева. До този момент направените проучвания сочели, че хората посочват като №1 правораздаването и обществения ред, а второ и трето място си деляли социалната и икономическата сигурност. Тя заяви, че тази кампания няма да минава под мотото на обещания. "Щ водим активен диалог с избирателите и ще посочваме решения на техните проблеми", каза тя. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Шулева изкадрува: Бойко водач на листа, а Симеон - премиер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди