изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:22 EET
20 НЕПЪЛНОЛЕТНИ - ЗАСЕЧЕНИ В ДИСКОТЕКИ СЛЕД 22 Ч.    
Ред и сигурностДецата са предадени на родителите им, а на собствениците на дискотеките са съставени актове

На 19 и 20 март служители на сектор "Охранителна полиция" при Първо РПУ са извършили проверки в Добрич за спазване на заповедта на областния управител за недопускане на лица под 18 години в питейни и увеселителни заведения след 22.00 ч. Същата забрана е заложена и в Наредба № 1 на Общинския съвет на Добрич. По време на двудневните проверки служителите на полицията са установили 20 непълнолетни лица след 22 часа в две дискотеки в Добрич. Непълнолетните са отведени в Първо РПУ, откъдето са предадени на техните родители.  Предстои поведението на децата и това на родителите им за неупражняване на необходимия контрол да се разгледа на заседание на Местната комисия за борба с противообществени прояви.  На собствениците на дискотеките са съставени актове, които ще бъдат изпратени в община Добрич за налагане на санкции.
Първо РПУ призовава децата, родителите и собствениците на заведения стриктно да спазват установените правила и норми, регламентирани с горепосочените заповед и наредба. Също така предупреждава, че проверките в тази насока ще бъдат засилени.
 


Сходни връзки

20 НЕПЪЛНОЛЕТНИ - ЗАСЕЧЕНИ В ДИСКОТЕКИ СЛЕД 22 Ч. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди