изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:25 EEST
“Индипендънт”: Сега е моментът да се купуват недвижими имоти в България    
НовиниАвторитетният английски вестник “Индипендънт” публикува в днешния си брой статия, озаглавена “Сега е моментът да се купуват недвижими имоти в България”, информира пресслужбата на правителството.

В публикацията се изтъква, че ако някоя страна символизира бързото нарастване на интереса към източна Европа, то това е България. Цените са учудващо ниски, особено за новите жилища, въпреки че част от архитектурата напомня за Великобритания от 70-те.

Независими юристи по недвижима собственост съобщават, че купуването в България – или където и да е в Източна Европа – е определено добра инвестиция, но трябва да се прави разумно.

Популярността на България расте, въпреки несигурността, пише още в статията. “Индипендънт” цитира данни на министъра на икономиката, че през 2004 г. 248 792 британци са посетили страната и изтъква, че според посолството в Лондон броят на визите, издадени на британци през 2004 година е двойно по-голям от този за 2003.

Звездата на България изгрява. Но ако ще купувате, побързайте – преди цените също да се вдигнат до небето, съветва изданието и допълва, че инвеститорите определено са привлечени от българската столица София. Когато страната влезе в Европейския съюз през 2007 г., столицата ще си съперничи с подобните й Прага и Берлин като централа на много мултинационални компании.

В резултат, със сигурност ще има повишаване на цените на апартаментите и нарастване на пазара на наемите. В същото време, градът е учудващо близо до много ски-курорти, които съществуват от дълги години, но са сега лъснати и стават все по-популярни, обобщава авторитетният английски вестник “Индипендънт”.
http://www.news.bg

 


Сходни връзки

“Индипендънт”: Сега е моментът да се купуват недвижими имоти в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди