изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:53 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 МАРТ 

ОВЕН - Вече седмицата преполови, а вие все още не можете да се настроите за работа. Разбира се, винаги можете да организирате някой да свърши това, което не сте успели.
ТЕЛЕЦ - Днес е добре да обърнете повече внимание на сигурността на дома си, а и на мястото където работите. Не се поддавайте на слухове и дребнаво злословене.
БЛИЗНАЦИ - И днешният ден ще е забързан като вчерашния. Нуждаете се от стройна организация и система за действия, за да можете да приключите с всичко.
РАК - Ще ви вълнуват главно парични въпроси, а дори може да не става въпрос за личните ви средства. Задачата, над която се блъскате толкова време, има твърде нестандартно решение.
ЛЪВ - Като цяло денят е ползотворен, но може да срещнете някои затруднения, особено ако ви се налага да работите с държавни институции. Не се впускайте в спорове.
ДЕВА - Може и да се чувствате странно и объркано. Днес е подходящ ден за планиране на следващия месец. Активните действия не са за вас през днешния ден. Огледайте конкуренцията.
ВЕЗНИ - Идеален ден за творческа работа. Нововъведенията ще се окажат много полезни. Ако техниката ви се нуждае от ремонт, добре е днес да го осъществите. П
СКОРПИОН - Всички околни ще ви се струват лекомислени и безотговорни, на фона на цялата ви заетост. Не се дразнете, а се опитайте да погледнете по-леко на нещата.
СТРЕЛЕЦ - Прекрасен ден за осъществяване на контакти, за обучение и подготовка за изпити. Особено ползотворен може да бъде денят за занимаващите се с политика.
КОЗИРОГ - Не позволявайте на безпокойството да ви обсеби. Днес ще сте по-склонни към черни мисли. Не се опитвайте на всяка цена да се докажете, днес не е време за това.
ВОДОЛЕЙ - Не лош ден за бизнеса. Насочете усилията си във всички посоки, енергия и помощници ще имате достатъчно. Денят е приятен и за влюбените, потърсете взаимност в чувствата си.
РИБИ - Вашата прецизност и усет към детайла неминуемо ще направят впечатление на когото е нужно. Само не се престаравайте и преуморявайте, всички ви ценят като добър служител.

ИДЕАЛНИЯТ МЪЖ СПОРЕД ЗОДИАКА

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди