изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:03 EEST
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА ДИЯН ДИМИТРОВ ОТ МУЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО    
СпортПоредния си успех постигна добричкият клуб "Добруджански юнак" на провеждащия се във Велико Търново международен турнир по борба за юноши до 20-годишна възраст. След Димо Минков, който спечели златен медал в категория до 96 кг, вчера на стълбичката на победителите се качи и Диян Димитров. Възпитаникът на треньора Петър Петров постигна две победи и се класира за финала в категория до 55 кг.

Поредния си успех постигна добричкият клуб "Добруджански юнак" на провеждащия се във Велико Търново международен турнир по борба за юноши до 20-годишна възраст. След Димо Минков, който спечели златен медал в категория до 96 кг, вчера на стълбичката на победителите се качи и Диян Димитров. Възпитаникът на треньора Петър Петров постигна две победи и се класира за финала в категория до 55 кг. В двубоя за първото място той отстъпи на представител на Сливен. Ето какво сподели след състезанието треньорът на нашите момчета:
"Не мога да не съм доволен от представянето на нашите борци. Четирима участваха, а в актива си имаме първо, второ и пето място. Това наистина не е малко. Освен това искам да отбележа, че нашите състезатели са за първа година в тази възрастова група. Показват добри качества и затова мисля, че имат бъдеще в този спорт." Следващото състезание за "Добруджански юнак" е на 9-10 април в Русе, където ще се проведе международен турнир по борба. 

 

 


Сходни връзки

СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА ДИЯН ДИМИТРОВ ОТ МУЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди