изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:12 EEST
ОБЩИНСКИ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ ЗА 2005-2006 Г. ЩЕ ПРИЕМЕ ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
ОбществоОбщински план за развитие на община Добричка за периода 2005-2006 г. ще бъде приет на сесия на ОбС на 31 март, съобщи за НДТ председателят Славка Петрова.

По този начин ще бъде актуализирана Стратегията за развитие на общината. Предложението на общинската администрация е било раздадено на всички съветници и политическите партии са внесли свои предложения на съвместно заседание на Председателски съвет и Постоянната комисия по бюджет и финанси. "Предложенията на общинската администрация са много конкретни, от тях се разбира, че има ясна визия за бъдещето на общината" - коментира Славка Петрова. На сесията ще бъде разгледана и докладна на кмета Петко Петков за гласуване на финансови средства за реализация на следващия Общински план за развитие за периода 2007-2013 година.
Две наредби ще приемат на заседанието общинските съветници, каза още С. Петрова. Едната е наредба №7 - за реда и условията за провеждане на търгове и конкурси за сключване на сделки по управлението и разпореждането с общински имоти и вещи. Приемането й се налага заради промени в Закона за общинската собственост. Съветниците ще гласуват и нова Наредба за пожарната и аварийна безопасност - заради влезли в сила много нови нормативни документи. На сесията кметът Петко Петков ще внесе докладна с предложение общината да кандидатства за включване в общинската мрежа за енергийна ефективност "Екоенергия". Предстои общинските съветници да одобрят списък на имотите общинска собственост по местонахождение и да утвърдят отговорниците за тяхното стопанисване.

 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ ЗА 2005-2006 Г. ЩЕ ПРИЕМЕ ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди