изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:03 EEST
1.5 стотинки за минута разговор в мрежата на БТК    
НовиниОт 1 април 2005 г. Българската телекомуникационна компания ще започне да отчита телефонните разговори на своите абонати в секунди.
Цената за минута градски разговор ще бъде 1.5 стотинки от 07.00 ч до 21.00 часа.

Абонатите на Българският телеком няма да плащат цена за минута на градските разговори в часовете между 21.00 ч и 7.00 ч, събота, неделя и официалните празници на България. Това означава, че за 11 стотинки първоначална цена ще може да се провеждат неограничени разговори.

БТК намалява цените на междуселищните разговори.
Абонатите с възможност за отчитане на разговорите по продължителност ще се тарифират с точност до секунда, като за всяко обаждане ще се таксува първоначална цена за успешно обаждане и цена за минута разговор.
Аналоговите абонати няма да заплащат първоначална цена за успешно обаждане.

БТК намалява цените на минута международен разговор и изравнява цената на минута разговор за часовете на слаб и силен трафик.
Създадени са 2 нови международни зони и са променени страните в някои от международните зони в съответствие с разходите по тяхното предоставяне. Разговорите ще се отчитат в секунди след първата половин минута.

За 30 стотинки на минута ще могат да се провеждат разговори със страните от Зона І - Гърция, Великобритания, Чехия, Русия, Испания, Германия, САЩ, Канада, Швеция, Португалия, Израел и др. Към тези страни е най-значителната част от общия брой обаждания от България.

За 36 стотинки на минута ще могат да се провеждат разговори със страните от Зона ІІ - Кипър, Ирландия, Норвегия, Китай, Южна Африка, Украйна, Турция, Македония, Румъния, Франция, Молдова и др.

Стандартният абонаментен план на БТК включва 40 минути за селищни разговори за абонати с възможност за отчитане на разговорите по продължителност.
За аналоговите абонати „Стандартен пакет” включва 20 импулса на месец. За включените минути, селищни разговори, няма да се начислява, нито първоначална цена за градски разговор, нито цена на минута или импулс.

След изчерпването им абонатите ще заплащат първоначална цена за градски разговор в размер на 11 стотинки и цена от стотинка и половина за всяка минута. Аналоговите абонати, без възможност за отчитане на разговорите по време, ще заплащат цена за импулс в размер на 11 стотинки, който ще се отброява без ограничение на времето за разговор.
Това означава, че за един осъществен разговор, независимо от неговата продължителност ще се заплаща цената на 1 импулс. Селищните разговори ще се отчитат с точност до секунда - за абонатите с възможност за отчитане на разговорите по продължителност.

Стойността на месечния абонамент ще бъде в размер на 10.50 лева за домашни прави постове, 10.00 лева за домашни дуплексни постове и 16,50 лева за служебни телефонни постове. Абонатите с възможност за отчитане на разговорите по продължителност няма да плащат цена за минута на градските разговори в часовете между 21,00 ч. и 07,00 ч. /off peak/, събота, неделя и официалните празници на Република България. Аналоговите абонати ще провеждат неограничени селищни разговори само за един импулс на стойност 11 стотинки. Селищните разговорите по обществените жетонни апарати на БТК ще продължат да се таксуват в импулси при цена от 13 стотинки за импулс, в която е включен ДДС.
http://www.news.bg

 


Сходни връзки

1.5 стотинки за минута разговор в мрежата на БТК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди