изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:06 EEST
Претендентките за Мис България ще дефилират два пъти по бански костюми    
ЛюбопитноВсички участнички в конкурса за красота “Мис България 2005” бяха официално представени на пресконференция днес в столичния хотел “Принцес”.


Самото шоу ще се излъчи на 26 март директно по Нова телевизия.

Претендентките за Мис България щe се разходят по подиума два пъти по бански костюми, като на всяко от дефилетата ще представят различна фирма. Третият тур ще с официални облекла.

Кандидатките за короната са представени на уебсайта на конкурса. В тазгодишното издание ще участват 44 красавици на възраст между 17 и 20 години, представителки на 30 града от цялата страна. Гласуването тази година ще се извършва само чрез SMS-и, а гласуването през интернет е отпаднало поради опасения за пробив в системата.

Освен Мис България, която ще представя страната ни на конкурса Мис Свят, ще бъдат избрани и “Мис България Вселена” и “Мис България Европа”.

“Мис Свят 2005” ще се проведе през декември в Китай, “Мис Вселена 2005” - през май в Тайланд, а “Мис Европа 2005” ще бъде през следващата календарна година във Франция.

Водещи на конкурса ще бъдат поп-фолк звездата Азис, който за пръв път ще захвърли роклите и скандалния грим, и ще влезе в ролята на истински мъж. Негова партньорка ще бъде актрисата Силвия Лулчева.

За доброто настроение на зрителите ще се погрижат Румънеца и Енчев. Дебют като певица ще направи и Мисис България Маги Желязкова, която влезе в ролята си на поп-фолк изпълнител, продуцирана от звукозаписната компания “Хит мюзик”, собственост на Евгения Калканджиева.

Кандидатките за Мис България бяха представени на пресконференция, докато шефката на Визаж Евгения Калканджиев и PR-а на агенцията Мартина Павлова (вляво) отговаряха на журналистически въпроси. Снимки: Визаж
 
 
 


Сходни връзки

Претендентките за Мис България ще дефилират два пъти по бански костюми | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди