изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:30 EEST
Йордан Лечков: Съдията ни закла    
Спорт София. Кметът на Сливен и един от героите на световното в САЩ’94 Йордан Лечков обвини немския рефер Херберт Фандел за поражението от Швеция с 0:3.

"Тази загуба в никакъв случай не е реална. Никога не съм коментирал съдии, но днес цяла България видя, че бяхме заклани. Ще си позволя да обидя съдията, защото той предреши срещата. Само първият гол на Швеция беше редовен. При втория нямаше фаул, а след това даде и несъществуваща дузпа”, заяви той пред камерите на бТВ. На въпрос дали фактът, че президентът на УЕФА Ленарт Йохансон е швед, е повлиял на съдията за отсъжданията му Лечков отговори: “Ако е така, жалко за футбола. Ако по този начин се решават сблъсъците мисля, че не е на добре.” След това Йордан Лечков оптимистично продължи: “В крайна сметка това не е краят на света. Имаме достатъчно много мачове още, така че не трябва да униваме. Трябва да играем мач за мач. Не искам да коментирам състава, защото това е решение на Христо Стоичков. Пред първото полувреме определено бяхме по-добрият отбор. Загубата си е загуба. Сега момчетата имат нужда да се поразсеят - да отидат на дискотека, да пийнат по едно и да се повеселят, както ние правехме навремето. Трябва да направят всичко възможно да спечелят мача с Унгария. Не мисля, че шансовете ни за световното са намалели, защото не трябва да се забравя изходната позиция, от която тръгнахме. В началото на кампанията никой не ни броеше, но след двете ни победи нещата се обърнаха. Сега като гледам шведите се успокоявам, че малко по малко можем да съградим един добър и стойностен отбор."
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Йордан Лечков: Съдията ни закла | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди