изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:32 EEST
СЪДЯТ СИРАК ЗА 18 КРАЖБИ    
Ред и сигурностПетър Петров от Добрич, възпитаник на дома за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителски грижи, "Дъга", ще застане пред Темида за 18 кражби, които успял да извърши само за три месеца - от август до октомври 2003 г.

По време на деянията момчето било непълнолетно, но междувременно навършва 18 години и в момента е в затвора в Белене. Петър е сирак, учил е в помощното училище "Петър Берон" в Добрич. Срещу него има образувани още две следствени дела - също за множество кражби.
Петър се бил специализирал в кражбите на метални предмети. Под прицела му попаднали спортното училище, детска градина, покриви на блокове. Плячката била продавана в пунктове за вторични суровини. В един от случаите той крал от един пункт и продал металните предмети на друг. Сред плячката му били и 16 метални рамки от легла, с които била заградена зеленчукова градина в двора на "Дъга". Общата стойност на нанесените щети е 5 396 лева.

 


Сходни връзки

СЪДЯТ СИРАК ЗА 18 КРАЖБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди