изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:02 EEST
Три титли за лекоатлетите на "Добруджа - Сити експрес"    
СпортОтлично се представиха състезателите на "Добруджа Сити - експрес" на проведения в столицата държавен зимен шампионат по хвърлянията.

Отлично се представиха състезателите на "Добруджа Сити - експрес" на проведения в столицата държавен зимен шампионат по хвърлянията. Трима възпитаници на треньора Иван Петров взеха участие в първенството и тримата се окичиха със златни медали. В дисциплината тласкане на гюлле Галин Костадинов, който доскоро лекуваше контузия, постигна 17.92 м и зае първото място. Единственият представител на Добрич в Олимпиадата през 2004 г. в Атина спечели медал и в мятането на диск, след като прати уреда на 43.74 м. Шампион на чук при мъжете с постижение 60 м стана Андриян Андреев. Възпитаникът на Ив. Петров се нареди на седмо място на диск с 37.50 м. Третия златен медал за добричкия клуб спечели 18-годишният Станимир Пенков, който състезаваше при младежите до 23 години. Той разби конкурентите си в хвърлянето на чук, след като постигна 55 м. В тласкането на гюлле Станимир зае осмо място.  

 

 


Сходни връзки

Три титли за лекоатлетите на "Добруджа - Сити експрес" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди