изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:05 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 28 МАРТ



ОВЕН - Днес е един хубав ден за вас, не го помрачавайте с мърморене. Работа ще имате и гледайте да я свършите, че утре ще имате по-интересни занимания.
ТЕЛЕЦ - Един ведър и приятен ден. Дори и да няма слънце на хоризонта на душата ви ще е светло и приятно. Дайте воля на творческите си импулси, но не прекалявайте с авантюризма.
БЛИЗНАЦИ - Днес не се обиждайте за щяло и нещяло, нямате основания. Хубав ден за начало на новата седмица. Не забравяйте да направите план, че ще имате много предложения.
РАК - Денят е доста забързан. Ще имате много разговори и срещи, само не се разпилявайте в сто посоки и избягвайте празните разговори, само ще си загубите времето.
ЛЪВ - Хубаво е да материализирате идеите си именно днес. Не харчете твърде много, ще имате нужда от повечко пари съвсем скоро. Но пък никой не ви спира да правите грандиозни планове.
ДЕВА - Днес ще се чувствате във форма. Имате да учите много нови неща, не пропускайте момента. Инициативата днес трябва да идва от вас, но не се опитвайте да командвате.
ВЕЗНИ - Малко разсеяни ще сте днес и това може да ви направи лоша шега. Ще ви се иска да избягате от задълженията си и да се чувствате волни като птици. Дано да успеете без сътресения.
СКОРПИОН - Хубав ден за вас. Ще се чувствате във форма, а и ще ви е приятно общуването с околните. Вечерта пък се подгответе за гости. Изобщо днес е ден за забавления.
СТРЕЛЕЦ - Днес ще имате сериозни отговорности, не ги подценявайте. Бъдете внимателни, защото някои неща може да се наложи да ги преповторите. Не е препоръчително да вземате важни решения.
КОЗИРОГ - Днес ще гледате философски на всичко, което се случва. И толкова по-добре, ще си спестите малко разочарования. Не търсете виновни, а се опитайте да намерите пътища, за да оправите нещата.
ВОДОЛЕЙ - Малко напрегнат е днешния ден. Опитайте да не се притеснявайте за нещата, така или иначе ще се случат. Но пък имате достатъчно хъс, за да свършите всичко докрай.
РИБИ - Днес е ден за хармонизиране с другите. Бъдете по-толерантни и по-отворени към хората около вас. Не се разсейвайте твърде много. Бъдете готови и за компромиси.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди