изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:17 EEST
СВИДЕТЕЛКА ИЗБЯГА В ЧУЖБИНА, ЗА ДА НЕ ДАВА ПОКАЗАНИЯ    
Новини

За пореден път магистратите от Добричкия окръжен съд отложиха делото срещу 42-годишния Диян Симеонов и 37-годишния Гавраил Орманджиев. Причината бе отчетното събрание на съда. НДТ научи, че свидетелката по делото, която бе повикана да даде ключови показания по този процес, е в чужбина.



Това ще бъде причината на следващото заседания на съда да бъдат повикани двете й деца да дадат показания. По всяка вероятност едното дете на свидетелката няма да застане на съдебната скамейка, тъй като е епилептик.

За пореден път НДТ припомня, че двамата са обвинени в това, че са внесли в страната от Турция високонаркотично вещество - 10 123,43 гр. хероин на обща стойност 973 893,05 лева. Те бяха заловени на 4 юли 2002 г. на ГКПП - Кардам, когато са се опитвали да изнесат дрогата в Румъния. Хероинът бил открит в резервната гума на автомобила, с който са пътували - "Рено". Макар деянието им да е останало само опит да пренесат хероина през границата на България с Румъния, то се определя като особено тежко.

И двамата категорично заявиха, че не се признават за виновни по обвинението в съхранение и превозване на хероин.

Делото ще се гледа на 12 май. 

НДТ

 


Сходни връзки

СВИДЕТЕЛКА ИЗБЯГА В ЧУЖБИНА, ЗА ДА НЕ ДАВА ПОКАЗАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди