изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:17 EET
"ПИТБУЛ" СЕ ВКЛЮЧИ В ОТБОРНИЯ ШАМПИОНАТ НА КЛУБ "ДОБРИЧ"    
Спорт

Третият турнир от отборното първенство за момчета и момичета, който ТК "Добрич" проведе през уикенда, ще се



 запомни с две събития. Включване на нов отбор в надпреварата и триумфалното завръщане на "Непобедимите" на върха.

"Питбул" е името на новия тим, а виновникът за появата му е изпълненият с амбиции капитан Велко Златков. Още с дебюта си този състав показа, че ще е далеч от Кубертеновия принцип за участие. "Свирепите кучета" се пребориха за третото място в Първа предварителна група, а на финала изненадващо се наложиха и над миналогодишния шампион, а също и временен водач в класирането за тази година, отборът на "Разбивачите".

Във Втората предварителна група нещата се заплетоха окончателно, след като соченият за аутсайдер отбор на "Разрушителите" победи един от фаворитите за първото място в турнира - "Камикадзе". Стигна се до жестоки баражи, където капитанът на "безрасъдните" Камен Киров изстиска всичко от себе си и с две великолепни победи класира отбора за финалния кръг.

Хитът на този турнир обаче си остава отборът на "Непобедимите". От предпоследното място във временното класиране този тим направи невъзможното. Предварителната група сякаш я изиграха на шега - без загуба и с пълен актив от точки. Финалът бе с отбора на "Камикадзе" и там загубиха единичната среща с 0:2 игри. Нямаше място за отстъпление. Петър Андреев и Станислава Петрова измъкнаха трудна победа с 2:1 игри в първата двойкова среща. Камен Киров и Яна Кръстева направиха и невъзможното, за да преодолеят втората двойка на "Непобедимите", но напразно. След като поведоха с 1:0 игри, те отстъпиха пред все по-напористо играещата Ирина Петрова, която чудесно асистраше на капитана си и имаше определена заслуга за крайната победа на отбора. Така с първото място в турнира и с натрупаните бонус-точки от победи над по-силни съперници, тимът на "Непобедимите" оглави временното класиране.

За третото място в този пълен с изненади турнир се пребори отборът на "Разрушителите" с капитан Живко Миланчев. Последните във временното класиране победиха вторите, отборът на "Извънземните" и се изравни по точки с тях.

Временно класиране:

1. "Непобедимите" 36 точки

2. "Камикадзе" 34

3. "Разбивачи" 31

4. "Разрушители" 27

4. "Извънземни" 27

6. "Титани" 20

7. "Пирани" 15

8. "Питбул" 13

Следващият турнир от първенството е на 24 април на кортовете на СК "Простор" до зала "Добротица". НДТ

 


Сходни връзки

"ПИТБУЛ" СЕ ВКЛЮЧИ В ОТБОРНИЯ ШАМПИОНАТ НА КЛУБ "ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди