изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:55 EEST
ЛИДЕРИТЕ НА КОАЛИЦИЯ ОДС СЕ СРЕЩАТ С КАВАРНЕНЦИ    
ПолитикаДнес от 15 ч. в залата на община Каварна ще се проведе среща на лидерите от коалиция ОДС с гражданите на морския град. Очакват се водачът на листата на СДС за Добричка област Николай Младенов, лидерите на БЗНС-единен, Яни Янев и на ДРОМ - Илия Илиев.

С пристигането в града на тежката артилерия на коалицията, ОДС дава знак, че добре оценява важността на Каварна и другите малки общини в предстоящата предизборна надпревара. Още повече, че крайморската община си извоюва име на една от най-модерните и проспериращи в страната. Според новата стратегия на коалицията, основни приоритети на сините за Добруджа ще бъдат земеделието и туризмът, а северното Черноморие е идеално място за реализацията им.
Националната кампания на коалиция ОДС под наслов "България - това си ти" бе открита в сряда в препълнената зала 1 на НДК. Откриването бе водено от номинирания от Каварна и вече утвърден като водач на Добричката листа на ОДС Николай Младенов.
На днешната среща в Каварна са поканени всички членове и симпатизанти на коалицията от общината и региона.
 


Сходни връзки

ЛИДЕРИТЕ НА КОАЛИЦИЯ ОДС СЕ СРЕЩАТ С КАВАРНЕНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди