изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:12 EEST
ПРИЕМАТ СЕ ЗАЯВКИ ЗА СЪБОРА "С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО"    
КултураОт 15 март започна приемането на заявки за участие в Общобългарския младежки фолклорен събор "С България в сърцето", който ще се проведе в Каварна за втора поред година.


 Заявления за участие ще се приемат до 14 април, съобщи пресаташето на общината Мария Сотирова.
Официалното откриване на събора ще се състои на 14 май. Идеята за организирането на младежката проява е на продуцентска къща "Пирина" и община Каварна. Мотото на събора е "Българският фолклор - истинската и най-атрактивна визитна картичка на България по света". Миналата година участие в събора взеха изпълнители, младежки фолклорни групи и състави от всички краища на България, както и състави от Молдова, Македония, Албания и Украйна.
Общобългарският младежки фолклорен събор "С България в сърцето" се превърна в поле за изява, сцена на творческа среща на младежкия талант и постижения в областта на българския фолклор и неговите разнообразни проявления - песни, танци, костюми, инструментални изпълнения, занаяти, различни театрални форми и др. Целта на организаторите и да се популяризира българският фолклор като се разпространяват в България и чужбина най-добрите фолклорни изпълнения на младите индивидуални и колективни участници в събора.
В събора могат да участват деца и младежи на възраст до 25 години. Информация относно организацията може да бъде получена на тел.: 0570/82006, 85041, 82077, 0887/000 310.
 


Сходни връзки

ПРИЕМАТ СЕ ЗАЯВКИ ЗА СЪБОРА "С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди