изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:55 EEST
НДСВ ще се яви самостоятелно на парламентарните избори    
ПолитикаРешението съобщи заместник-председателят на партията - Пламен Панайотов. От НДСВ не са обещавали места в изборните листи на "Новото време", каза другият заместник-председател на жълтата партия Николай Свинаров

Днес се очакваше Политическият съвет на НДСВ да обсъди възможностите за съвместно явяване на изборите с "Новото време" и ДПС.

"Принципно преди да сме се договорили едно обединение е винаги положително, оттам нататък трябва да се прецени дали действително е така", каза Симеон Сакскобургготски, председател на партия НДСВ.
След политическия съвет ръководството прецени:

"НДСВ към момента остава на мнението, че ще се яви на изборите като самостоятелен субект", съобщи заместник-председателят на партия НДСВ Пламен Панайотов.

Още при подписването на общото споразумение за взаимодействие и сътрудничество с "Новото време" и ДПС се заговори, че нововремци са поставили условие за участие в изборните листи на НДСВ. В споразумението пише, че се обединяват усилията за предизборно сътрудничество и общи предизборни действия, но не и за участие в изборните листи на коалиционните партньори, уточниха от жълтата партия. Николай Свенаров заяви ,че не са обещавани три или повече места в листите за нововремци:

"Не са им обещавани места. За нас, и това го споделя цялото ръководство, е важно общо либерално управление след парламентарните избори."

"Самостоятелното явяване е голямо предизивикателство за една млада партия като "Новото време", коментира
Лидия Шулева - председател на предизборния щаб на НДСВ.

Председателят на парламентарната група на "Новото време" Борислав Цеков заяви за Би Ти Ви, че никога не са искали места в листите на НДСВ, че се обсъждат съвместни действия по координиране на предизборните кампании и е малко вероятно да се явят на изборите в коалиция - Либерален алианс-НДСВ, "Новото време",ДПС. http://www.btv.bg
 


Сходни връзки

НДСВ ще се яви самостоятелно на парламентарните избори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди