изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:30 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ - 30 МАРТ    
Ред и сигурност

Бюлетин на РДВР - Добрич - 30 март. Заловен е направилият опит да убие сина на собственика на фирма "Жив Ко"



 През изминалото  денонощиe на територията на РДВР - Добрич са регистрирани 8 криминални престъпления .  
 1.На 29.03.2005г.след проведени оперативни мероприятия от служители на сектор"Криминална полиция"на Първо РПУ при РДВР-Добрич е установен и задържан 19 годишен жител на гр.Добрич.           Задържаният е заподозрян в това ,че 27.03.2005г.,около 16.00ч.в централната част на гр.Добрич е нанесъл с нож прободна  рана в областта на гръдния кош  на 23 годишен мъж от същия град,след което веднага е напуснал района на местопроизшествието.Пострадалият мъж е настанен за лечение в МБЛА-Добрич. Служители на полицията изясняват обстоятелствата около инцидента.Образувано е полицейско дознание.      2.На 29.03.2005г.,около 01.45ч.в гр.Каварна,след проведени незабавни оперативни и заградителни мероприятия от полицейски автопатрули на РПУ Каварна при РДВР-Добрич са задържани две лица от гр.Каварна,съответно на 16 и 20 години. Лицата са задържани в момент на кражба на части и вещи от паркиран на улицата лек автомобил"Опел". След приключване изясняването на случая материалите ще бъдат изпратени в РП-Каварна.
 3.На 29.03.2005г.в Първо РПУ-Добрич е получено съобщение ,за това,че неизвестни лица са влезли в стопанска постройка в кв."Рилци" гр.Добрич и са извършили  кражба на осем прасета. По случая работят служители  на полицията.Образувано е полицейско дознание.           
        
   На територията на Дирекцията    са   регистрирани 2  ПТП .
   Поделенията на РЗ ПАБ не са участвали в гасенето пожари.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ - 30 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди